Business Development

Pure business development …

Met WellWoods steken we graag de handen uit de mouwen. Hands-on aan de slag met campagnes, acquisitiesupport en slimme sales. Daarmee dragen we vanuit uw organisatie direct bij aan de bottom line.

Een voorspelbare cashflow

Een blijvend verbeterend resultaat komt voort uit het in kaart brengen en versimpelen van het acquisitieproces. Daarna is het van belang om dit proces systematisch te fine-tunen. Door de resultaten uit de verschillende acties te monitoren en continu te verbeteren we veranderen wij het acquisitieproces in een geoliede cashflow generator.

We love developing cashflows

Innovatie Management 

WellWoods heeft ervaring met het ontwikkelen en implementeren van innovatieve proposities. Onze klanten hebben oog voor kansen in de markt. Wij realiseren deze kansen. We vertalen de kansen in nieuwe producten en diensten en zorgen voor een succesvolle marktintroductie.

Breng een nieuwe propositie naar de markt

Lean Business Development / Rapid Venture Deployment

Succesvolle business development wordt gedreven door continu onderzoek MET de klant. Als ondernemers vinden wij het heerlijk om snel de markt op te gaan, maar een goede ondernemer neemt ook geen onnodige risico’s. Daarom test WellWoods proposities met zogenoemde minimal viable products om de onderliggende assumpties zo snel mogelijk in het echt te testen. Marktonderzoek moet je in het veld doen met echte klanten. Via Lean Business Development ontwikkel je jouw propositie sneller en tegen lagere risico’s.

Leer meer over Lean Business Development…